05 June 2010

senjata meniru *special edition

senjata meniru?ape tuu?HAHA.mase exam mustahil lahh takde yang berbincang dan meniru-nirukann?aku ponn pernah derr.ATTENTION PLEASE!entri ni tak berniat nak menyinggungkan mane2 pihakk.so,chill saje dan bace dgn tenangg,HAHA!Berikut adalah list senjata2 meniru:

1.Test pad
ye,kalau periksa BM dgn BI kan gune test pad utk buat essay atau karangan kann?tapi,certain org ni amek kesempatann dgn cara tlis besar2 dkat atas test pad tuu utk tanye jawapan dkat budak laen.Tapi ni cara lame kott.BTW,aku belum gune lagi cara ni.okehh aku tak maksudkan sape2,jgn terase!serious =,=

2.Calculator
Mase pekse Mathematic paper 1 mesti bolehh gunakann calculator kann?nanti mulelahh adegan bincang-berbincang bermula.Nanti si A psst-psst kat si B then tunjuk kan calculator dia and type number 12 iaitu soalan yang dia kelam plus tak dpt jawab then si B tunjukkn kalkulator dia dan type B-jawapannye.Gune kalkulator tak nmpk sgt,kalau cekgu nampak boleh cpat2 delete then buat2 kire.aku belumm test lagi tanye kat org pakai ni,tapi org pernah tanye aku.

3.Alat tulis (bekas ubat pensel,oembaris/pemadam)
Cara ni Atiqah Anuar selalu buat dgn akuu*mase dulu2* atau dgn sape2 disekitar dia.HAHA.Nnt tulis dekat belakang bekas ubat pensel pastu pass dkat aku then maen pass2.Tapi taktik ni bahaya sikitt takut cikgu perasann.

4.Tisu
Ni biasanye budakk perempuan yang melaksanakn sbb budak perempuan yang selalu bawak tisu kann?kalau lelaki i dont know lahh.Caranye tulis atas tisu tu lpas tuu buat2 terjatuhh kan.Nnt passinglah kat membe kauu.

5.Tangan,hidung,mata,telinga,bibir
Aku suke senjata ni dan aku rase walauponn mcm kuno jekk tapi lagi better dari senjata kat ats tuu sbb aku pernah guna senjata ni suatu ketika dahulu yang penting bukann mase UPSR okeh.
Caranye,kau cipta lahh sendiri kalau tangan tu maksudnye A.tak pahamm?mcm ni:
Signal tangan=A
Signal hidung=B
Signal mata=C
Signal telinga=D

Kalauu kawan kau tanye jawapan nombor 20 ape kau tunjukklah hdung kau maksudnye B.
.

.

Okehh,jgn slh faham.aku buat entri ni bukannye nak mengajar benda yg negatiff.Tapi nak menasihatkann korang yang menjlnkn kegiatan meniru ni supaya tirulahh puas2 sbelum periksa besar seperti PMR atau SPM.TETT.entri aku makin mengarutt
p/s : copyright from www.monsterkecik.blogspot.com

01 May 2010

MY PROBLEM!!!!

1 MAY 2010.. ( SABTU )


Asal la ade manusia yg x reti jaga mulot..
aku benci gile minah yg brname Husniena ( standard 6 )
Minah tu mcm mngidam penumbok aku je..
Pastu, ajak gado kt skoola agama..
GILA BETOL MINAH NI!!!!

ANYWAY, aku sebagai budak yg lagi matang drpd budak bawah umor ni.. Bek aku jgn layan minah ni..

30 April 2010

Takziah!!

Assalmualaikum!!


Satu berita yg mngejutkan Zamir..
Classmate Zamir, Atie kemalangan jalan raya..
Sofi, adik Atie, dipercayai lututnya berlubang..
Nak lawat, xde partner..

anyway, Zamir harap semoga Atie and Sofi cepat sembuh..
AMIN!!

10 April 2010

MASALAH2!!!

ni satu lagi hamba Allah..

mentang2 die lagi tua dari aku..
nk maki2 orang suke hati die je..
badan dh mcm bigfoot..

*kalo sape2 yg bace post ni, yg berminat nk add si "die"..
www.myspace.com/john12002

TENKIU..

ISU RAFIQIN DARWISY!!!!


Isu Rafiqin Darwisy yang telah mengutuk Allahyarham Din Beramboi:





Lyric Because I'm Stupid by SS501

Nae meoriga neomuna nappaseo
Neo hanapakke nan moreugo
Tareun sarameun pogoittneun neon
Ireon naema-eumdo moreugettji

Neoui harue naran eoptgettji
Tto chu'eokjoch'a eoptgettjiman
Neoman paraman pogoittneun nan
Chakku nunmuli heureugoisseo

Neoui dwaetmoseubeul poneungeotdo nan haengbokiya
Ajik naui ma-eumeul mollado
Kkeutnae seuch'ideusi kado

Niga neomu pogosip'eun nalen
Neomu kyeondigi himdeul naleneun
Neoreul saranghanda ipgae maemdola
Honja dasi tto CRYING FOR YOU
Honja dasi tto MISSING FOR YOU
Baby! I love you! I'm waiting for you!

Neoui harue nan eoptgettji
Tto kieokjoch'a eoptgettjiman
Neoman paraman pogoittneun nan
Honja ch'ueokeul mandeulgo isseo

Naegen sarangiran areumdaun sangch'eokat'a
Neoui yeppeun misoreul poado
Hamkke nan utjido mothae

Niga neomu saenggaknaneun nalen
Kaseum sirigo seulp'eun naleneun
Niga pogosip'ta ipgae maemdola
Honja dasi tto CRYING FOR YOU
Honja dasi tto MISSING FOR YOU
Baby! I love you! I'm waiting for you!

Bye, bye, never say goodbye
Ireohke chapji mothajiman
I need you amu maldo mothae I want you
Paraedo dasi paraedo

Niga neomu pogosip'eun nalen
Neomu kyeondigi himdeul naleneun
Neoreul saranghanda ipgae maemdola
Honja dasi tto CRYING FOR YOU

Niga neomu saenggaknaneun nalen
Kaseum sirigo seulp'eun naleneun
Niga pogosip'ta ipgae maemdola
Honja dasi tto CRYING FOR YOU
Honja dasi tto MISSING FOR YOU
Baby! I love you! I'm waiting for you!

09 April 2010

Cara2 untuk elakkan perasaan MARAH!!! -Farid Haikal Zainal

Assalamualaikum..

Trdapat beberape cara untuk mengelakkan diri daripada perasaan marah.
Langkah2nya:
  1. Beristighfar.
  2. Fikir Positif
  3. Sabar
  4. Maaf Bermaafan

*Kalau tak berjaya, amiklah wuduk..

*Tak berjaya jugak, korang hentak je la kepala kat dinding.. (Jangan ikut step yg membahayakan ini)

XD

13 February 2010

Online Activity...

Assalamualaikum..

Thanks coz luangkan mase untuk bace post Zamir.
Byk website yang bole dilayari untuk mengenali org laen dari seluruh negara.
1) Habbo Hotel
2)Retro Hotel
3)IMVU
4)Myspace ( add la Zamir : zamir_khairuddin@yahoo.com)
5)Facebook ( search Zamir Khairuddin )

Tu je yg Zamir Tau..
hehehe..
Tenkiu coz bace..

Salam
Yang Benar,
Zamir Khairuddin

12 February 2010

Member2 Yang Aku Sayang!!


Aq sayang semua member2 aq espeacially budak2 standard 6cekal 2008.

Korang memang "THE BEST" la..

Myself


Assalamualaikum and salam sejahtera.
Nama aq Mohamad Zamirdin Bin Mohd Khairuddin.
Korg bole panggil aq Zamir.
14 years old pada 17 March 2010.
Studying in SMK Bandar T6.
New in blogspot.com.
Thats All.
Chaos.